CrossFit Miskolc

90 Napos Kihívás – Újratöltve

A 2019-es csapat hatalmas lelkesedése és sikerén felbuzdulva, úgy döntöttünk újra megrendezzük a 90 napos kihívást!

Az év vége felé, ahogy a tél beköszönt, szeretünk kicsit kevesebbet törődni az alakunkkal és az étkezési szokásainkkal. Ilyenkor egy hideg téli estén nem is vágyunk másra, mint egy finom meleg forró teára és valami finomságra mellé. Kicsit jobban elengedjük magunkat, és a nyáron szigorú diétát felváltja az ünnepek hangulata, ami valljuk be, az ünneplés mellett legtöbbször a nagy családi étkezésekről szól.

Eszünk itt, eszünk ott, itt is egy kis süti, ott egy kis süti és bizony a pár napos ünnepség után észrevesszük, hogy pár kiló azért felszaladt ránk.

Edzéseknél észrevesszük, hogy kevésbé vagyunk elszántak, néha inkább a jó meleg ágyat vagy kanapét választanánk. Aztán eljön az új év, ahol ismét fogadalmat teszünk, hogy ez lesz az az év, amikor majd megmutatjuk a világnak, hogy mit is tudunk, és ez lesz életünk legjobb éve.

Aztán gyakran eltelik pár hét, és azon kapjuk magunkat, hogy néhány fogadalmat már meg is szegtünk, egy-két hónap múlva pedig szinte az összes fogadalomnak annyi.

Miért is történik ez meg?

Sokszor sajnos nincs elegendő motiváció. Szeretnénk mi elérni amit megfogadtunk, de nincs aki kérdőre vonjon minket, vagy nincs aki megfelelő motivációval támogatná az ötletünket. Aztán ott van sok sok más tényező is. Nincs elég időnk, a családnak akkor teljesen más lesz az étrendje mint a miénk, kevesebb idő jut majd erre meg arra, vagy esetleg szimplán elhitetjük magunkkal, hogy nem vagyunk rá képesek.

Nos…

Csodát nem tudunk tenni, de azt garantáljuk, hogy egy fittebb és egészségesebb embert varázsolunk belőled. Nincsennek csodaszerek, se mágikus kapszula, sőt még csak nem is egy nap alatt fogod elérni a céljaidat.

Fittebbé és egészségesebbé szeretnél válni, szeretnél egy olyan programban részt venni, ahol nem kell éhezned, és egész nap kalóriákat számlálnod? Ahol az étkezés mellett a sportra és más egyéb hasznos dologra is oda tudsz figyelni? Akkor a 90 napos kihívást neked találtuk ki.

Ez nem rólunk szól! Rólad! Nem értünk dolgozol majd, hanem saját magadért. Nem nekünk kell majd bizonyítanod, hanem saját magadnak. Viszont nem leszel egyedül. Ott lesz melletted az edződ és a többi jelentkező, aki szintén változtatni szeretne, így együtt csapatban is számíthattok egymásra. Itt megkapod a kellő támogatást. Nem kötelezünk semmire, de ha szükséges, akkor megtaláljuk a módját, hogy megfelelően motiváljunk!

Jelentkezz még ma és csináld velünk végig a kihívást, hogy bebizonyítsd magadnak, képes vagy rá! Kezdjünk együtt egy sokkal fittebb és egészségesebb 2020-as évet!

Bővebb infó és regisztráció: http://www.crossfitmiskolc.hu/90-napos-kihivas/