Számunkra nincs is rosszabb érzés, mint olyan embereket látni, akik motiváltak ugyan, hogy fittebbek és egészségesebbek legyenek, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki, vagy ha már bele is kezdtek, nem haladnak olyan ütemben, mint ahogy azt eltervezték. Ez az egyik oka, hogy a CrossFit Miskolc létrejött. Minden nap azért dolgozunk, hogy az embereket hozzásegítsük céljaik eléréséhez a fittség és egészség terén.

Az embereknek általában nem okoz problémát az edzéstervünket követni. Köszönhetően a személyes kapcsolattartásnak, a csoportos edzéseknek és a változatos, szórakoztató tréningeknek az emberek folyamatosan visszatérnek és napról napra jobbá válnak. Tudjuk viszont azt is, hogy ennél még többre lehetnek képesek és még jobbá válhatnak, ha az étkezésre is odafigyelnek. Olyan dolgokat érhetnek el a megfelelő edzéssel és táplálkozással, amire korábban sosem gondoltak volna.

Az interneten milliószámra találhatóak a táplálkozással kapcsolatos cikkek és tanácsok. Több száz módszer közül válogathatunk. De mi is számunkra a legjobb? Miért is van ilyen sok diéta, melyiket is válasszuk? A bőség zavara gyakran frusztrációt okoz, és ennek eredményeképp szép lassan abba is marad az egészséges és helyes táplálkozás. Valakinek csak a motiváció hiányzik, valakinek nincs ideje méregetni, valaki minden egyes alkalommal éhezik, és vannak akik más okok miatt nem tudják tartani az eltervezett egészséges élethez vezető utat.

Így jött létre nálunk a 90 Napos Kihívás ötlete. A 13 hetes program célja, hogy bővítse az emberek tudását és megváltoztassa táplálkozási szokásaikat. Itt nem csak információ átadásról van szó. Konkrét feladatok is lesznek. A cél egy tartós változás elérése, amely a résztvevők egész hátralévő életére pozitívan hat.

Mi is az a 90 napos kihívás?

A 90 napos kihívás egy tizenhárom hétig tartó program, ahol a táplálkozásra helyezzük a hangsúlyt. Ebben az időszakban azon fogsz dolgozni edzőinkkel, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból mind diéta, mind életmódváltás terén. Hozzásegítenek majd, hogy a táplálkozási szokásaid egyszer és mindenkorra megváltozzanak. A többi résztvevővel együtt, egymást segítve fogod elérni azt a célt, amit kitűztél magadnak.

Mindez egy előzetes felméréssel kezdődik. Itt az edzőinkkel megbeszélitek a rövid és hosszútávú célkitűzéseidet,  lehetőségünk lesz egy kicsit jobban megismerni, hogy mi is az, amit el szeretnél érni és hol van a legnagyobb szükség a segítségre. Szeretnénk a lehető legjobban megismerni, hogy a lehető legtöbbet nyújthassunk, így egyéni és egyedi megközelítéssel segíthetünk céljaid elérésében. Egy jó kezdet már az elvégzendő munka felét jelenti.

A felmérés után egy közös találkozóval kezdünk, ahol megismertetünk titeket az alapokkal, átbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Beszélünk arról, hogy hogyan táplálkozz és mi az, amit mi, edzők elvárunk tőled az elkövetkező 13 hét során. Ennek a találkozónak a másik célja, hogy találkozhass a többi résztvevővel is, akikkel a következő időszakban egymást motiválhatjátok, segíthetitek. Az összejövetel végén feladatokat fogsz kapni, amit végre kell majd hajtanod a következő hetekben.

Itt azonban nem ér véget az edző feladata. Csak most kezdődik. Heti rendszerességgel fogsz az edzővel e-mailben kommunikálni, hogy hogyan alakul a diétád, milyen nehézségekbe ütközöl, miben változik már az első napokban is akár az életed, milyen a közérzeted, stb. Ezekben fogunk Neked segíteni, hogy a lehető legjobban haladj az úton, amit kitűztél magad elé.

Minden hónapban egy újabb személyes találkozóra kerül sor, ahol készítünk rólad egy teljes alakos fotót, megmérjük a súlyod, a testparamétereidet és a testzsírszázalékodat. Itt a négy mérés alkalmával olyan változásokat láthatsz, amiről nem is álmodtál, függetlenül attól, hogy mi a célod. Fogyás, erősítés, testtömeg növelés, vagy egyszerűen csak egy egészségesebb élet kialakítása? Garantáltan napról napra közelebb jutsz majd hozzá, és ezek a mérések és fotók fogják ezt a legjobban alátámasztani.

A változatos gyakorlatok teszik szuperré az edzésünket. Ugyan ez igaz a 90 napos kihívásra is. Mint résztvevő, heti rendszerességgel fogsz tőlünk különböző heti kihívásokat is kapni, ami remélhetőleg még színesebbé és még klasszabbá teszi majd ezt a 3 hónapos utat a célod felé.

Röviden a 90 napos kihívás a következőkből áll:

 • Egy személyes interjú
 • Egyéni étrendi irányelvek
 • Négy csoportos találkozó
 • Heti e-mail kapcsolat
 • Heti kihívások
 • Négy mérés profi fotókkal
 • Maximum 8 résztvevő

 

Kinek ajánlott a 90 napos kihívás?

A 90 napos kihívás neked szól, ha:

 • Egy olyan működő módszert keresel ami passzol az életviteledhez
 • Eleged van a divatdiétákból
 • A táplálkozással kapcsolatos információk tömkelegéből már nem tudod eldönteni, mi a jó és mi a rossz
 • Az edző folyamatosan mögötted áll és támogat, hogy tartsd a helyes utat.
 • Szeretnél még jobban edzeni, még fittebbé válni és nem utolsó sorban még egészségesebb életet élni.
 • Ha tartós változást keresel és hosszú távon egészséges akarsz maradni

 

Adatok

A 90 napos kihívás Január elsejével indul és Március 31-ig tart.

 

Díja:

 • Early bird regisztráció (December 1 -ig) - 49.000Ft
 • Early bird után (December 1-től) - 59.000Ft

Természetesen részletfizetésre lehetőséget biztosítunk. (3 részletben)

Beiratkozás

Amennyiben részt szeretnél venni a 90 napos kihívásban, kérünk hogy küldj egy e-mailt nekünk az info@crossfitmiskolc.hu címre. A tárgy mezőbe írd be hogy "90 NAPOS KIHÍVÁS" majd írj egy pár sort arról hogy miért is szeretnél részt venni, mik a céljaid és hogy mit vársz el ettől a 90 naptól.  A levél beérkezésétől számított pár napon belül felvesszük a kapcsolatot veled, és értesítünk a további teendőkről.

Ha kérdésed van, mint mindig, keresd bizalommal edzőinket.