Kinek való ez a program?

Minden héten hétfőn este 18:00-tól 4-9 éves gyermekeknek és szüleiknek

Minden héten szerdán este 18:00-tól 9-14 éves gyerekeknek-tiniknek és szüleiknek

Az edzés kiváló minden gyermek számára függetlenül attól, hogy sportoltak-e valaha. Az óra a szülők számára is egy teljes értékű edzést jelent!

Miért hasznos ez a program a gyermekemnek?

Az edzéseink javítják a fizikai képességeket, a szocializálódást és nem utolsó sorban a gyermek önbizalmát. Ez a program tökéletes lehet egy másik sportág kiegészítőjeként, de önállóan is megfelelő. Nem csak fittebbé teszi a gyerekeket, javítja a koordinációjukat is, ráadásul egy jó alternatívát nyújt azok számára, akik amúgy nem lelkesednek a szokásos csapatjátékokért. Szintén hatásosan fejleszti az egyensúlyt, motorikus készségeket, magabiztosságot és pozitív hozzáállást a kihívásokhoz. Természetesen - és nem utolsó sorban - mindezt játékos és biztonságos kereteken belül.

Kutatások továbbá azt is kimutatták, hogy a CrossFitező gyermekek óvodai-iskolai fejlődése is számottevő, hisz nem csak fókuszáltabbak lesznek az órán, de gyorsabban és hatékonyabban is fognak tanulni az aktív fizikai mozgásnak köszönhetően.

Nem elhanyagolható az sem, hogy a szülőkkel együtt edzés teljesen egyedi élményt jelent, amiről utána napokig képesek beszélni a gyerekek 🙂

Hogy néz ki egy átlagos edzés:

Minden óra 45 perces és a következő elemekből áll:

Bemelegítés (10 perc) Specifikusan az aznapi feladathoz készített bemelegítés
Gyakorlás (15 perc) Itt a gyermekek és szülők megtanulják és gyakorolják az aznapi feladatokat és a CrossFit alapvető mozdulatait
WOD (10-15 perc) Minden WOD (Workout Of the Day - a nap edzése) párosan elvégzendő feladatokból áll, melyet a gyerekek a szülővel, vagy egymással párban hajtanak végre. Mindig két különböző nehézségű feladatot adunk, hogy egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig biztosítsuk a megfelelő kihívást. Természetesen a szülők is több nehézségi szint közül választhatnak a feladatokban.
Nyújtás (5-10 perc) Már gyermekkorban is nagyon fontos rászoktatni a kicsiket, hogy edzés után nyújtsanak megfelelően.

Árak:

Egy alkalmas belépő a gyermekeknek - 2000 HUF

10 Alkalmas bérlet a gyermekeknek (érvényes a vásárlástól számított 3 hónapig) - 15.000 HUF

A szülőkre vonatkozó árak megegyeznek a normál óráink díjszabásával: http://www.crossfitmiskolc.hu/arak/