Balogh Gábor

Tulajdonos, Főedző

2015 júliusában, Hollandiában ismerkedtem meg a CrossFittel, és egy nem hivatalos tornateremben kezdtem edzeni. Pár hónap után rájöttem, hogy egy konditerem meglehetősen korlátozott lehetőségeket biztosít a CrossFit gyakorlatok számára, így kutatni kezdtem, és az interneten rátaláltam Európa egyik legjobb CrossFit termére, a Reebok CrossFit Almere – re.  Itt volt ugyanis főedző és tulajdonos Wesley Cloos, Európa legmagasabb szintű CrossFit edzője, nem utolsó sorban a CrossFit Európa Igazgatója és a CrossFit HQ Level 1, illetve Level 2 szeminárium főoktatója.

2017 elején elkezdtem Wesley oktatóprogramját és részt vettem a kezdők oktatásában, illetve folytattam a Coaching Development tanfolyamot. Miután ezt a vizsgát is sikeresen letettem, lehetőséget kaptam a tanfolyam második részét is elvégezni, ahol még mélyebb ismereteket szerezhettem az edzői munkáról és a CrossFit pszichológiájáról. Ekkorra már nem csak a kezdőket, hanem a profi atlétákat is edzettem.

Ezzel párhuzamosan európai regionális CrossFit bíróvá váltam, így testközelből figyelhettem Európa legjobb atlétáinak munkáját és felkészülését. A CrossFit tanfolyamok mellett az évek során Erős ember tréningen és anatómiai tanfolyamon is részt vettem azért, hogy tökéletesíthessem edzői munkámat.

A kedvenc gyakorlataim közé tartozik a Clean, a Back Squat és az evezés. Kevésbé jövök lázba a Burpeektől és a Wall Ball-tól. Legszívesebben rock vagy rap zenére edzek, és a kedvenc mottóm:

"If you do always what you always did, you always get what you always got"
vagyis
"Ha mindig ugyanazt teszed, amit eddig is tettél, akkor mindig ugyanazt az eredményt fogod kapni, amit eddig is kaptál"

Diplomák:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Europe Regional Judge
- CrossFit Judges Course
– CrossFit Scaling Course
– CrossFit Anatomy Course
– CrossFit Spot The Flaw Course
– CrossFit Lesson Planning Course
– CrossFit Running Course
– RCFA Coaches Development Program I.
– RCFA Coaches Development Program II.
– Lucas Parker & Emily Abbott Competitors Training Camp
– ACE Fitness & Personal Trainer
– IFA Certified Personal Trainer
– CPR + AED tanúsítvány
– ACE Fitness Nutrition Specialist

Koroknainé Bihari Anett

Tulajdonos, Főedző

Unokatestvérem, Gábor ismertetett meg a CrossFit-tel, és rögtön beleszerettem a sokoldalú, magas intenzitású edzésekbe. Bár akkor még Miskolc edzőtermei közül igen kevés volt alkalmas arra, hogy ezt a sportot űzzem ennek ellenére nem adtam fel, és a korlátozott lehetőségeket kihasználva igyekeztem fejleszteni magam.

A CrossFitben minden, korábbi években gyakorolt sportban (küzdősport, kosárlabda, testépítés és aerobic) megszerzett ügyességemre, erőmre, állóképességemre, és nem utolsó sorban mozgáskoordinációmra szükségem volt, nagyon élveztem ezt a fajta ötvözetét a fitnessznek.

A megfelelő edzőterem hiánya adta az ötletet, így 2018. szeptemberében Gáborral együtt megalapítottuk Miskolc első és egyetlen CrossFit termét bízva abban, hogy a város lakóival is megismertethetjük és megszerettethetjük ezt a fantasztikus sportot.

Mottóm: „Minden, amire vágysz és amit el szeretnéd érni, a komfortzónádon kívül található. Ha azon belül lenne, már rég megszerezted volna.”