Egészséges Kedd: Málnával töltött csokis zabgolyók

Tápanyagadatok
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 112Ebből zsírsavak (kcal) 36
% DV (napi érték)*
Összes zsír 4,6g6%
Szénhidrát 10,9g3%
Fehérje 5,7g10%
HOZZÁVALÓK
  • 30 gramm Peak Brazil Nut Butter 100% brazildió vaj vagy bármilyen más magvaj
  • 30 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Choco Rum 1000g
  • 1 dl forró víz
  • 100 gramm (gluténmentes) zabpehely
  • 50 gramm zabkorpa
  • 30 gramm Peak Slim Dark Choco Cream
  • édesítő (ízlés szerint eltérő)
  • pár szem fagyasztott málna
ELKÉSZÍTÉS
  1. 50 g zabpelyhet + 50 g zabkorpát keverj össze egy tálkában. Öntsd le őket 1 dl forró vízzel, kevergesd össze és várj pár percet, hogy a zab magába szívja a folyadékot.
  2. Keverd hozzá a proteinport, a csokikrémet és a magvajat, majd még kb. 50 g száraz zabpelyhet. Igazából annyi kell, amennyitől jól formázható lesz a “tészta” állaga. Ha nem elég édes, egy kis édesítőt is keverj hozzá.
  3. Formázz golyókat a masszából úgy, hogy közben egy-egy szem málnát raksz a közepükbe.
  4. Fogyasztás előtt egy éjszakára a hűtőben hagyni.